2013. január 5., szombat

Egy kis személyes...

Kedves Olvasóim!

Most láttam elérkezettnek az időt arra, hogy megírjak nektek én is néhány dolgot. Lesz a posztban mindenféle, de leginkább személyes információk. Köszönöm, ha elolvassátok!

Először is az oldalról: nagyon szeretem továbbra is a blogot, és úgy látom, ti is. Nem akarok senki sem számadatokkal fárasztani, de átlag napi ezer látogató szerintem elég jó. :)
Mielőtt bárkiben is felmerülne a gondolat, hogy abba fogom hagyni az oldal vezetését, elárulom, hogy nem, továbbra is szeretném gondozni, csak az utóbbi időben egy kicsit meginogtam. Ez látható az idézetek számából is.

Természetesen nekem is megvannak a saját forrásaim, ahonnan ezt az oldalt táplálom, de úgy érzem, mindig tisztességes voltam, kiírtam, hogy honnan szerzem be az idézeteim, nem "loptam", nem "hazudtam" róla. Sok melót fektetek bele. Évek óta. Hisz nézzétek csak meg, hány ezer idézet van fent! Ha valaki kér valamit, lehet, hogy nem rögtön, de teljesítem. És emiatt rosszulesik, rettentően rosszulesik, hogy sokan - óriási tisztelet a kivételnek! - semmibe veszik a munkámat. És Evy munkáját. Általában én nem szoktam fordítani, ő viszont igen, és az azért nem kis feladat. Csak ennyit kértünk már az oldal megnyitásának első napja óta: tiszteljétek a munkánkat.
Akármerre jártam a neten, persze csak képletesen, belebotlottam a SAJÁT idézeteimbe. Bizony, azokba, amiket én írtam. Vagy éppenséggel a húgom, vagy Evy. Tudjátok, ez milyen rosszul esik? Csak úgy, oda van vetve, se szerző, se semmi... Mintha megtipornák a munkámat. Tudom, hogy ebben valószínűleg az is közrejátszik, hogy aki rendes forrással feltünteti, attól is elviszik. Ez elég szomorú, de ilyen az internet  világa.
 Ezért most szeretnék nyomatékkal megkérni mindenkit: TISZTELJÜK EGYMÁST ÉS EGYMÁS MUNKÁJÁT!

Kicsit más dolog...
Olykor megemlítem itt, nektek, hogy szabadidőmben elég sokat foglalkozom írással. Nos, a napokban megjelent az első könyvem (amiből idézeteket is találtok a neten :D), amire rettentően büszke vagyok! Bevallom, sikerült ettől (is) kimásznom a gödörből. :)
Ha érdekel bárkit, IDE KATTINTVA meg lehet rendelni. (először a kosárba kell tenni, aztán a kosárra klikkelni, és követni az utasításokat, a tovább gombbal.)

Köszönöm a figyelmet, hamarosan hozok friss idézetadagot!

Nilla

SZE

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése