2010. december 1., szerda

"Az élet fura ajándék. Először túlbecsüljük, azt hisszük, örökké élni fogunk. Aztán alábecsüljük: rongyos, piszkos, túl rövid, majdhogynem eldobjuk magunktól. Végül rájövünk, hogy nem is ajándékba, csak kölcsönbe kaptuk. Akkor megpróbálunk rászolgálni a kölcsönbe kapott ajándékra."

2 megjegyzés:

  1. Sok évnyi házasság után a férjem válókeresetet nyújt be új titkárnője miatt, akit néhány hónapja vettek fel. Ez a nő ellenem és az egész családja ellen fordította a férjemet, és mindannyian összezavarodtunk, hogyan tette ezt. Anyósom többször hívta a férjemet, hogy rendszeresen jöjjön el a családi találkozóra, de mindig visszautasította. Azt mondta, hogy ennyi éven át vak volt, és most már látja, hogy 5 gyerek után nem én vagyok a megfelelő nő. Már 3 hónapja vagyok anyám házában a gyerekeimmel, alig egy hete, miután segítséget kerestem, hogy megállíthassam a válást és visszaszerezzem a férjemet. A varázsló azt mondta, hogy a férjem 24 órán belül keresni fog, hogy minden gonosz kötelék, amelyet az új titkárnő közte és a férjem között kötött, megszakad.
    Miközben ezt a megjegyzést írom, a férjem reggel és este jön anyám házába bocsánatot kérni, és elbocsátotta a titkárnőt. Megdöbbentő volt, hogy a férjem ezt tette velem és a gyerekeinkkel. Köszönet a papnak a tökéletes szerelmi rituáléért, amely megsemmisítette a gonosz titkár tervét és újra összehozott minket. Azóta soha nem találkoztunk semmilyen kapcsolati problémával vagy bármilyen problémával. voodooconnect60@gmail.com  vagy +2348097014925 a WhatsApp-on, hogy felvegye a kapcsolatot a voodoo Lorddal, hogy segítsen megoldást találni és megoldani bármilyen problémát, amely felmerül.

    VálaszTörlés
  2. A férjemmel több mint egy évtizedig voltunk együtt, mielőtt összeházasodtunk, a házasságunk után elkezdett találkozni egy másik hölggyel, beleszeretett, és egy nap azt mondta, azt akarja, hogy váljunk el, és külön utakat járjunk. Össze voltam törve, másnap visszajött, leparkolta a holmiját, és magára hagyott. Kétségbeesett voltam, mert az iránta érzett érzelmeim őszinték. Egy nap, miközben a neten böngésztem, hogyan szerezhetem vissza az exemet, rábukkantam erre a hatalmas szerelmi varázslatra, aki szerelmi varázslatot bocsátott ki, amitől kevesebb, mint 48 év múlva visszahozta őt. órák. A férjem lelkiismeret-furdalással tért vissza, és könyörgött, hogy bocsássak meg neki. A világom ismét tele van izgalommal. Ha bármiben segítségre van szüksége, amit nem ért, írjon a voodoo lordnak a WhatsApp +234-8097014925 telefonszámon vagy a Gmail-en, voodooconnect60@gmail.com, aki értelmet és boldogságot hozott az életembe, és újra egészségessé tett.

    VálaszTörlés